Pátek, 19 duben 2024
Výborné výkony našich juniorů v Mnichově! Tisk E-mail
Napsal Karel Kroulik   
Pátek, 10 květen 2019

Mezinárodní juniorské regaty, která se jela o víkendu v Mnichově, se zúčastnili 4 naši závodníci.

Bronzovou medaili vybojovala v sobotu děvčata na dvojskifu Zuzana Štěpánková a Barbora Mátlová. S přehledem zvládly ranní rozjížďku, aby v následujícím finále mohly zopakovat svůj bronzový úspěch z minulého roku! Ve velké konkurenci děvčata nestačila jen na veslařky z Německa a Velké Británie.

Image

Výborně se dařilo také veslařům závodícím ve velkých posádkách, i když z toho nakonec medaile bohužel nebyly. Osmiveslice ve složení Vojtěch Málek, Sofian Hamidouche, Samuel Polach, Erik Štěrba, Jan Chlebovský, Roman Kaňa, Viktor Wallisch, Tomáš Hujňák a kormidelník Roman Svoboda, tak párová čtyřka Vojtěch Votruba, Albert Čekal, Tomáš Zobal, Filip Malák bojovaly celý závod o vítězství. Nakonec obě lodě skončily na pěkném druhém místě v dělených závodech, ve kterých jsou oceněni pouze vítězové.

Image

 Nevděčné čtvrté místo zbylo na nepárovou čtyřku juniorek. Ale ani ty nemusí být smutné! Čtveřice Veronika Činková, Nella Martincová, Emma Benýšková a Magdaléna Kindlová zajela velmi dobře už v rozjížďce a ve finále nestačila pouze na silné domácí posádky.

Image

Image 

Nedělní vítězství na dvojskifu vybojovali Vojta Votruba a Albert Čekal.

Čtvrtá místa vezou domů párová čtyřka Simona Pašková, Zuzana Štěpánková, Barbora Mátlová a Barbora Podrazilová z rozjížďkového závodu i osma juniorek Vanda Nejedlová, Valentýna Klimková, Nella Martincová, Simona Kohoutová, Veronika Skružná, Emma Benýšková, Veronika Činková, Magdaléna Kindlová s kormidelníkem Vilémem Vítkem z děleného závodu. 

Ilona Sklenářová Czech Rowing 

 

Aktualizováno ( Pátek, 10 květen 2019 )
 
< Předch.   Další >
© 2024 www.cvkpardubice.cz
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.